Huisregels & Informatie Houtschool

Beste Geïnteresseerde! Hierbij geven wij u graag wat informatie over de zalen die wij verhuren bij Houtschool. 

Voordat u de zaal huurt, vinden wij het wel belangrijk dat u even onze huisregels doorneemt, om te zien of onze zaal bij uw wensen en ideeën past!

Huisregels Houtschool

Muziek & Geluid

Onze zaal is huiselijk ingericht en niet geschikt voor grote DJ /Dans feestjes. U mag natuurlijk wel achtergrondmuziek draaien in de zaal. Om 22:00 moet harde muziek zacht gezet worden, zodat deze buiten niet hoorbaar is. Buiten de zaal (dus op de openbare weg) mag niet gefeest worden IVM overlast voor de buurt. Live muziek alleen in overleg!

 

Alcohol

Op feestjes moet er altijd iemand aanwezig zijn die ouder dan 21 jaar is. Alcohol wordt niet geschonken aan personen onder de 18 jaar.

 

Buurt

De buren mogen geen overlast ervaren. Alleen parkeren op de aangewezen parkeerplekken of langs de kant van de weg. Niet voor op/uitrit van de buren. Na 22:00 gelieve niet schreeuwen op de openbare weg.

 

Elektriciteit

Van tevoren melden als u elektrische apparatuur mee neemt in verband met de stroomvoorziening voor de brandveiligheid.

 

Vernieling & schade 

De sportzaal met matten mag u niet betreden met schoenen aan. Eten & drinken is verboden in de sportzaal vanwege de hygiëne.  Als er matten beschadigen moet u deze vergoeden, 1 mat bedraagt €40,-. Bij vernieling of overlast krijgt u de borg niet terug.  

 

Overig

De afgesproken tijden graag nakomen als u de zaal huurt. Als u langer doorgaat dan aangegeven betaalt u extra zaalhuur. Als u tot sluitingstijd de zaal huurt moeten de gasten om 00:00 de zaal verlaten. Om 00:30 gaat de zaal op slot en dan moet de zaal leeg en opgeruimd zijn. Bij vernieling of overlast krijgt u de borg niet terug.  Indien u zich niet houdt aan de regels, zijn wij genoodzaakt om het feestje te eindigen en krijgt u de borg niet terug.

 

Deze regels zijn opgesteld aan de hand van de APV van gemeente Almere.

 

        

Informatie Zaal

De zaal

De kleine zaal is in totaal +/-  110 m2. Deze zaal is geschikt voor +- 60 personen, deze zaal kost €29,50 per uur. Aan deze zaal zit nog een sportruimte met matten vast, als u deze erbij wilt huren kost dat €39,50 per uur.  Ideaal voor de kinderen om in te spelen, hier kan ook een springkussen worden geplaatst. De grote zaal van +/- 210 m2 voor 150 personen is perfect voor bruiloften. Deze grote zaal heeft wel een minimale afname van 6 uur, deze zaal kost €75,- per uur.

 

Faciliteiten en decoratie 

Alle stoelen en tafels die in de zaal staan, zitten bij het bedrag in. Er is ook een mogelijkheid om extra stoelen en staantafels erbij te huren. De kasten, wandbanken, piano en andere decoratie blijven altijd staan. Alleen de tafels en stoelen mogen verschoven worden. Versieren mag natuurlijk, pas wel op dat u geen tape op oude meubels plakt of op de muurbeschildering. Iedereen krijgt een half uur gratis om te versieren van tevoren en een half uur achteraf. Als meer tijd nodig heeft voor het versieren of schoonmaken kunt u altijd bij huren. 

 

In de zaal zijn de volgende dingen aanwezig:

- toiletten

- garderobe

-keuken met bar.

 

Schoonmaak

 Als u zelf voor de schoonmaakt zorgt, moet u de zaal opleveren zoals u deze aantrof (er zal een schoonmaak checklist aanwezig zijn) Als u kiest om schoonmaak kosten te betalen hoeft u alleen uw eigen spullen mee te nemen, dan maken wij de zaal schoon. 

 

Reservering & Betaling

U bent altijd welkom om de zaal vrijblijvend te bekijken! Als de gekozen datum niet bezet is kunt u een optie plaatsen (Deze optie houden wij maximaal 2 weken vast) Wilt u graag uw optie definitief maken dan mag u dit reserveringsformulier invullen en opsturen naar ons. Zodra deze binnen is maken wij een offerte en na bevestiging hiervan gaan wij de zaal voor u reserveren. (Pas na uw akkoord van de offerte staat de reservering vast) Het totaal afgesproken bedrag van de reservering ontvangen wij graag uiterlijk 14 dagen voor aanvang.  Zodat we de reservering vast kunnen zetten. Dit kunt u storten op rekeningnummer: NL91 INGB 0006 3640 07  TAV  Houtschool Als u het bedrag niet voldaan heeft 14 dagen voor het feestje start, kunnen wij het feest nog annuleren. U mag 14 dagen van tevoren het feest nog annuleren zonder enige kosten. Zodra dit termijn is verstreken krijgt u maar 80% van het totaalbedrag terug. ( Reserveert u de zaal langer dan 4 maanden van tevoren, dan vragen wij alleen de borg als aanbetaling )

 

Zaalhuur mogelijkheden

U kunt de zaal huren op de volgende dagen Vrijdag: 09:00 - 24:00     

Zaterdag: 14:00 - 24:00  

Zondag: 09:00 - 22:00

 

Voor andere dagen doordeweeks overdag kunt u altijd informeren!

 

Onze gegevens:

Operetteweg 108, 1323 VE in Almere

houtschool@gmail.com

036-5464641 of 06-51499179

NL91 INGB 0006 3640 07 tav Houtschool