Events Almere


Zo nu en dan organiseren wij ook events & workshops! Dit vinden wij erg leuk om te doen. Houd onze website en facebook in de gaten voor nieuwe events.

 

 


18 mei 2018: Herbalicious, reggae & lekkere drankjes voor het goede doel!

Laat je mee voeren op de klanken van Sanjah Lion & The Herbalists 2.0, die de lekkerste Reggae-hits ter gehore zullen brengen. Ook kunnen de voetjes van de vloer op de beats van DJ NINA. Om er lekker in te komen krijg je het eerste drankje van ons.

Kies je voor het diner dan krijg je van ons een gereserveerde plaats aan een tafel bij het podium. Je bent dan dus verzekerd van de beste plek! Het tongstrelende diner, bereid door onze getalenteerde koks, zal bestaan uit een amuse, een hoofdgerecht en natuurlijk een heerlijk nagerecht. Bij het diner zijn 2 drankjes inbegrepen.

De opbrengst van deze avond gaat naar de Stichting Hopen op Lopen. Deze stichting is opgericht om de stamcelbehandeling van Corina te bekostigen. Je helpt dus mee om MS uit het leven van Corina te bannen.

Meer info over de Stichting kan u vinden op www.hopenoplopen.nl


Zaterdag 3 februari 2018| Stand-up comedy show: PUNK

Punk is een stand-up comedy cabaret show met sketchesverhalen, grappen, conferences en imitaties.
Het gaat over flinke eigen standpunten innemen , tegendraads zijn,  de heersende normen, waarden en fatsoensregels op de hak nemen, de rebel in jezelf uiten en je eigen weg gaan.
Na een omwenteling via Los Angeles, Londen en New York is Caroline Sanders tijdelijk terug, home based in Nederland om háar cosmopolitische rebel te laten spreken.
 
Visionaire, theatraal, brutaal, eigenzinnig en scherp staat zij haar mannetje om in deze tijd van grote omwentelingen haar bijdrage te leveren aan een maatschappij die de nadruk gaat leggen op het individu.
 
”Punk” sluit daarbij aan. Het gaat over je eigen statements maken zodat niet anderen, instituties,  maatschappijen of de overheid dat gaan doen. De heilige huisjes omver schoppen van alles wat we kenden. 
 
En dat we worden wat we moeten zijn, met humor als leidraad.
Locatie: de Houtschool,
Operetteweg 108, Almere
 
Wanneer: 3 februari 2018 
Aanvang: 20:30 uur tot 21.30 uur
Kosten: €5,- aan de deurPop-up Restaurant Tafel 14 is van start gegaan.

Chefkok Roderik is begonnen met zijn tafel 14! Een uniek concept met mooiste smaaksensaties. Hij heeft een aantal avonden volzitten. Houd zijn website of Facebook in de gaten voor meer informatie 

 


Vrijdag 30 september - Funky latin dance night, met Nawo Bawaa was weer geslaagd!


Zondag 3 April - de Beauty's of Flevoland voor stichting Haarwensen


11 Maart Big funky jazz event met Nawo Bawaa was een groot succes!